J&J Helsingborg på H22

Idag inleds H22 City Expo, där vi på Johnson & Johnson medverkar i en rad olika programpunkter. Här har vi sammanställt hur vårt engagemang ser ut och tillsammans kan vi hjälpas åt att sprida informationen om våra olika aktiviteter under de fem veckorna.

Vårt engagemang är uppdelat i fyra programaktiviteter:

- Slottshagen den 2-4 juni. Här kommer vi ha ett 18 kvadratmeter stort tält direkt till vänster om Kärnantrapporna. Temat är Quality of Life och vår tolkning handlar om vårt CSR-arbete, våra olika medarbetargrupper med fokus på mångfald och inkludering samt värdet av att fimpa rökningen och slippa fimpen. Vi visar våra olika stöd- och hjälpinsatser i det lokala samhället, hur våra medarbetarsgrupper arbetar och vi försöker engagera besökarna i att rensa närområdet på skadliga fimpar. Det blir kul aktiviteter och tävlingar för både vuxna och barn! Här samlas vi också efter Springtime den 4 juni.

- H22 Arena på Hamntorget den 13 juni. H22 Arena beskrivs som ett "mini-Almedalen" där företag och beslutsfattare kan mötas för att diskutera angelägna samhällsfrågor. Här finns J&J på plats under eftermiddagen den 13 juni, där vi i vår paviljong kommer att presentera "The Nicorette Experience". Här berättar vi hur ett brev med en udda idé utvecklades till en global succé. Temat i diskussionerna kommer att vara innovation och hållbarhet. Välkomna att närvara!

- H22 Talks. Vid sammanlagt sex tillfällen under H22 kommer representanter för J&J Helsingborg att hålla föreläsningar runtom i Expo-området. Föreläsningarna kommer att lyfta fram vårt engagemang i Bridge to Employment, vårt hållbarhets- och miljöarbete samt vägen till World Economic Forums utmärkelse av oss som ett Lighthouse i den fjärde industriella revolutionen. Här är datum och tid för de olika föreläsningarna, som behöver bokas i förväg. Plats bokas via länken nedan:

Bridge to Employment. Drottningen på Drottninghög den 1/6 (svenska) och den 7/6 (engelska).

Hållbarhet och miljö. Recolab, Oceanhamnen den 2/6 (engelska) och den 14/6 (svenska)

WEF Lighthouse. Lillan Helsingborgs Stadsteater den 17/6 (svenska)

- Site Visit den 22 juni och den 29 juni. Vid två tillfällen bjuder vi in till ett besök hos oss här på siten, där vi kommer att presentera vår verksamhet närmare och försöka skingra en del av "mystiken" som ryms innanför väggarna hos en av stadens största privata arbetsgivare. Det blir också premiär för två VR-stationer, där besökare kommer kunna titta in i vår produktion och följa hur det går till att tillverka ett Nicorette-tuggummi. Antalet besökare kommer att begränsas till 50 per tillfälle.

Bokning görs via den här länken. OBS! Platserna är främst avsedda för utomstående, dvs. inte anställda på Johnson & Johnson.