Johnson & Johnson trainee-program

Är du redo att inleda en global karriär inom forskning och utveckling? Då har du kommit helt rätt.

Johnson & Johnson är en av världens största och ledande tillverkare av hälsovårdsprodukter, läkemedel och medicinteknik, med över 120 000 medarbetare världen över.

Här på Johnson & Johnson Helsingborg tillverkar vi främst Nicorette för den globala marknaden men har även en fristående R&D-avdelning som arbetar inom tre terapiområden: Rökavvänjning, Mage & tarm samt Hosta & förkylning.

Vi är del av ett trainee-program med inriktning på just forskning och utveckling kallat Research and Development Leadership Development Program (RDLDP), tillsammans med andra J&J-siter i Europa, Mellanöstern och Afrika. Det treåriga programmet ska dels säkerställa att vi som företag lockar till oss de främsta talangerna och framtida ledare samtidigt som deltagarna ges en möjlighet att få en bred inblick och erfarenhet av läkemedelsutveckling.

Här börjar din framtida R&D-karriär
Som trainee inom RDLDP får du möjlighet att rotera inom våra olika R&D-avdelningar. Under de tre åren erbjuds du både utbildning och personlig utveckling, för att kunna axla en roll som framtida ledare inom R&D i någon form. Och inte minst, du får ockå en unik möjlighet att arbeta tillsammans med trainees från andra delar av världen och utbyta värdefulla erfarenheter inför din kommande karriär.

På den här länken kan du läsa mer i detalj om programmet: RDLDP

Ansökan till RDLDP-programmet som startar i september 2020 hittar du här: Ansökan RDLDP

Vårt trainee-program är certifierat av TraineeGuiden. Det innebär att anställningen inom programmet är en tillsvidareanställning på heltid och att lönen är marknadsmässigt anpassad.